Vil du sponsorer os?

Sønderbro Floorball klub Horsens

Bandesponsorat 2014

Ishockey i Horsens…. Nej, floorball i Horsens.

Mange kender til sporten som hockey, indendørs hockey eller andre navne. Dels fra skolerne, uddannelsesinstitutionerne eller bare hjemme på vejen, de fleste synes at floorball, som det hedder, er utrolig fængende for folk i alle aldre. Floorball er hurtigt spil, som konstant udfordrer spillerne både taktisk og teknisk.

Floorballsporten er i øjeblikket på landsplan en af de hurtigst voksne sportsgrene i Danmark, samt Tyskland, Skandinavien, Østeuropa og de baltiske lande.

Sønderbro Floorball Klub Horsens arbejder under en vision om at tilbyde sjov og udfordrende floorball til alle i Horsens og omegn. Klubbens målsætning for sæsonerne 2014/2015 og 2015/2016 er at øge antallet af medlemmer, og øge medlemmernes ildsjæls-kompetencer, f.eks. ved træner- og dommeruddannelser. Sønderbro Floorball Klub Horsens vil være et attraktivt tilbud til unge i Horsens uanset baggrund, hvor spillerne motiveres til at engagere og udvikle sig gennem deres interesse for sporten.

Som sponsor vil du være med til at give sporten et kæmpe løft i Horsens, og bidrage til at klubben forsætte sin udvikling som en aktiv og positiv medspiller i Horsens og omegn.

 

Du har mulighed for at blive profileret på klubbens bander. Sønderbro Floorball Klub Horsens har fra sæsonen 2014/2015 et herrehold i 3.division, og vil derfor møde mange hold fra Jylland. Vi spiller til daglig i Kulturhuset Sønderbro, Lindvigsvej 4 8700 Horsens.

En floorball bane er omkranset at en bande som består af flere små sektioner. Hver sektion er ca. 2 m. lang og 50 cm. høj. Jeres bandesponsorat vil blive tildelt en sådan bande, hvor jeres firma logo og navn kan blive påtrykt.

Floorball bande

Prisen for et stk. bande er 1000 kr. pr. år. Dog betales der første år et opstartsgebyr for trykket på 1000kr. så i alt 2000kr. Ellers 1000 kr. de efterfølgende år.

Ønskes anden form for sponsorat kan dette også ske ved henvendelse til: Martin Monsrud Düring på 22556647 eller email: Monsrud.d@gmail.com